Over Blij met Glutenvrij

Sinds 1994 volg ik mijn passie om met goed en lekker eten, voeding en voedsel intoleranties professioneel bezig te zijn. Altijd vind ik het weer leuk om te zien hoe anderen met eten omgaan. De uitspraak :” Toon mij uw boekenkast en ik vertel u wie u bent”, zou wat mij betreft kunnen veranderen in: “Toon mij wat u eet, en ik vertel u wie u bent.”

Ik werkte langere tijd in De Groene Passage in Rotterdam, volgde vele kooklessen op allerlei plekken in binnen- en buitenland. Kook(te) voor bruiloften, filmsets, grote groepen vakantiegangers en op een zorgboerderij en lees bijna elke avond wel in een kookboek.

Sinds ik weet dat ik een gluten intolerantie heb, ben ik zelfs als kok, ook nog steeds nieuwe dingen aan het uitproberen, recepten aan het verbeteren en nieuwe dingen aan het ontdekken. Ik vind het een boeiende en enerverende ontdekkingstocht.  Ook heb ik toen de wens opgevat om er meer met mijn kennis te gaan doen voor anderen. Voorlopig kan ik dit kwijt in mijn op dit blog.


Want to Leave a Reply?